Produkter

MENU

Magnetkosten

Magnetkoste med ferritmagneter

Magnetkoste gør det muligt at fjerne uønskede metalgenstande fra gulve (spåner, søm, slibestøv) på værksteder, i fabrikshaller eller på parkeringspladser. Takket være den justerbare højde kan kosten også anvendes på en ikke afstivet overflade. Modeller med hjul bagi er velegnede til rengøring direkte ved en maskine eller en væg.

Magnetkoste med neodymmagneter

Magnetkoste muliggør opsamling af metalurenheder fra gulve (spåner, sømme, slibestøv) på værksteder, fabrikshaller og parkeringspladser. Takket være justerbar kørselshøjde kan magnetkosten også anvendes på et løst underlag. Model med neodymmagneter er kendetegnet ved en stor rengøringseffektivitet.

Magnetkoste bredde 1000 mm

Magnetkost bredde 1000 mm gør sig især gældende under rengøring af større flader. Ved at anvende denne kost sparer du tid ellers anvendt på rengøring og man undgår at det støver når man fejer. Kosten er udstyret med et hjælpestativ, som gør håndtering under rengøring nemmere.

Magnetkoste til gaffeltrucks

Magnetkoste til gaffeltrucks anbringes nemt på gaflen. De er primært beregnede til opsamling af uønskede metalgenstande på store områder. Kosten er både nem at betjene og rengøre.

Magnetkoste for rengøringsvogne

En magnetkost for rengøringsvogne anbringes nemt på for- eller bagsiden af rengøringsvognen. Den er beregnet til opfangning af metalurenheder på større flader. Kosten betjenes nemt og manipulering er enkel.

Magnetkoste for store flader og lufthavns overflader

Magnetkosten tjener til opfangning af metalurenheder (spåner, søm, børstehår fra metalbørster) fra lufthavns overflader. Kosten føjes nemt bagved vognen udstyret med kuglekobling. Ved at bruge magnetkosten mindskes betydeligt forekomsten af uønskede metalgenstande på lufthavns bane.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram