Magnetiske separatorer til tørre materialer med automatisk rengøring

Magnetiske separatorer for torre blandinger - automatisk rensningMagnetisk separator med automatisk rensning tjener til separation af magnetiske metalurenheder. Standard tilbydes to typer: indgangsstørrelse 250x250, 400x400 a 500x500 med kapacitet til 150 t/time.

Rengøring af magnetiske separatorer

Magnetiske separatorer for torre blandinger - automatisk rensningPrincippet af den automatiske rensning består i det, at materialet kommer gennem midterdel af den magnetiske separator og altid efter indstillet interval er opfangede metalurenheder båret til venstre eller højre kavitet (se animation nedenunder). Stor fordel er, at i tilfælde af rensning behøves ikke at afbryde materialeflowet.

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. Skriv om et udbud på en separator

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

Animation af automatisk rengøring

Princippet af den automatiske rensning

 

Ensidig magnetisk separator til tørre blandinger (MSV PO J)

Magnetický separátor pro suché směsi - jednostrannýDenne magnetiske separator tjener til separation af magnetiske metalurenheder. Den er besat med meget stærke neodym magneter. Takket være af en unik måde af rensning af rørene er det muligt at separere også metalurenheder større end 5 mm, som ville kunne beskadige den oven nævnte tosidige separator. En vigtig faktum er, at den kræver mindre rum.

Rensning af den magnetiske separator

Magnetický separátor pro suché směsi - jednostrannýVed denne type separator består automatisk rensningsprincip i det, at materialet hældes gennem sidedelen af den magnetiske separator og altid efter en indstillet interval er fangede urenheder båret til den anden side til tragten. Magnetiske rør renses ved at skyde rustfrie rør og metalurenheder er båret til sidetragten.

Forskydning af magnetiske rør

 

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. Skriv om et udbud på en separator

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

Animation af rensning af ensidig separator

Princip čištění

 

 

 

 

 

 
 
-->

Andre magnetiske separatorer til tørre materialer

Magnetiske pladeseparatorer

Magnetiske pladeseparatorer

Separatorer tjener til at fjerne metalpartikler fra let gennemtrængelige materi- aler med tendens til klump- dannelse og med større korn, som ikke ville falde igennem de magnetriste ved jævn strøm.

Magnetisk plade

Magnetisk plade

Magnetplade over for transportbåndet tjener til separation af en lille mængde af magneturen- heder fra løse blandinger.

Selvrensende magnet over transportbånd

Metalseparatorer over transportbånd

Magnetseparator tjener til separation af grove metal magneturenheder fra løst gennemtrængelige blandinger transporteret på trans- portbåndet. Manuel og automatisk rensning.

Magnetiske trommer

Magnetiske trommer

Magnetisk tromle er beregnet for separering af metal, magnetiske urenheder fra løse blandinger (farvemetaller, plastik granulat, affaldsblandinger, kul).

Bærende toetagers magnetisk tromle

Bærende magnetiske tromler

Under overtagelse af materiale mellem transportbåndet og magnettromlen og videre mellem begge tromler luftes materiale, hvad hjælper at separere metaller fra det klæbende materiale.

Magnetiske cylindre

Magnetiske cylindre

Magnetisk cylinder er beregnet for separering af metal, magnetiske dele af løse blandinger. Magnetisk cylinder kan erstatte transportbåndets nuværende ende cylinder.

Magnetstænger

Magnetstænger

Beskyttelsesrørets meget tynde væg sikrer, at magnetkraften på overfladen af magnetrøret er mellem 6 300 og 8 900 G!

Magneter til påfyldningstragter

Magneter til påfyldningstragter

Magneter til påfyldningstragter på sprøjtestøbemaskiner kan primært anvendes i plastindustrien, hvis der benyttes plastikpiller eller knust materiale.