Magnetkoste bredde 1000 mm

Magnetkost bredde 1000 mmMagnetkost bredde 1000 mm gør sig især gældende under rengøring af større flader. Ved at anvende denne kost sparer du tid ellers anvendt på rengøring og man undgår at det støver når man fejer. Kosten er udstyret med to håndtag, hvert håndtag kan skydes separat. Ved at skyde dem op, afmagnetiseres nedre del af kosten og metaller falder ned.

Kosten er også udstyret med et hjælpestativ, som gør håndtering under rengøring nemmere. Kosten er besat af ferrit magneter, efter krav kan den besættes også med meget stærke neodym NdFeb magneter.

Fordele af magnetkosten

  • magnetflade bredde 1000 mm
  • nem håndtering
  • enkel rengøring
  • mulighed for anvendelse på forskellige overfladetyper
  • justerbar kørselshøjde
  • nem opbevaring (aftageligt håndtag)

Animation af magnetkostens rengøring

 

On-line salg

I vores e-shop kan du vælge den rigtige kost

Køb magnetkosten i e-shop

Relaterede magnetkosten

Magnetkoste med ferritmagneter

Magnetkoste med ferritmagneter

Magnetkoste gør det muligt at fjerne uønskede metalgenstande fra gulve (spåner, søm, slibestøv) på værksteder, i fabrikshaller eller på parkeringspladser. Takket være den justerbare højde kan kosten også anvendes på en ikke afstivet overflade. Modeller med hjul bagi er velegnede til rengøring direkte ved en maskine eller en væg.

Magnetkoste med neodymmagneter

Magnetkoste med neodymmagneter

Magnetkoste muliggør opsamling af metalurenheder fra gulve (spåner, sømme, slibestøv) på værksteder, fabrikshaller og parkeringspladser. Takket være justerbar kørselshøjde kan magnetkosten også anvendes på et løst underlag. Model med neodymmagneter er kendetegnet ved en stor rengøringseffektivitet.

Magnetkoste til gaffeltrucks

Magnetkoste til gaffeltrucks

Magnetkoste til gaffeltrucks anbringes nemt på gaflen. De er primært beregnede til opsamling af uønskede metalgenstande på store områder. Kosten er både nem at betjene og rengøre.

Magnetkoste til bilens kuglekobling

Magnetkoste til bilens kuglekobling

Magnetkosten tjener til opsamling af magnetiske metalurenheder – effektivt sænker risiko for dækdefekter. Den føjes meget enkelt på bilens kuglekobling og metaller bliver opfanget automatisk under kørslen.

Magnetkoste for rengøringsvogne

Magnetkoste for rengøringsvogne

En magnetkost for rengøringsvogne anbringes nemt på for- eller bagsiden af rengøringsvognen. Den er beregnet til opfangning af metalurenheder på større flader. Kosten betjenes nemt og manipulering er enkel.

Magnetkoste for store flader og lufthavns overflader

Magnetkoste for store flader og lufthavns overflader

Magnetkosten tjener til opfangning af metalurenheder (spåner, søm, børstehår fra metalbørster) fra lufthavns overflader. Kosten føjes nemt bagved vognen udstyret med kuglekobling. Ved at bruge magnetkosten mindskes betydeligt forekomsten af uønskede metalgenstande på lufthavns bane.