Magnetiske rotationsseparatorer

Optrækkelig rotation magnetisk separator (MSVR)

Optrækkelig rotation magnetisk separator Rotation magnetisk separator består af magnetiske optrækkelige rør, som er placeret i en skab konstruktion afsluttet med flanger. Komponenten med magnetiske rør er sæt på akslen drevet af elektromotoren (400 V). I løbet af separationen altså drejes magnetiske rør kontinuerligt, hvad sænker risiko for at magnetiske rør bliver slebet igennem af slibematerialet og der også sænkes risiko for forstoppelse af separatoren af mindre løs materiale. Anlægget har sandslebet overflade (mod ekstrabetaling kan leveres i poleret udførelse).

Magnetisk separator er afsluttet med firkantede flanger. Vi er i stand til at opfylde dine krav på indgangs-/udgangsdimensioner og forskellige typer af udgangen.

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. Skriv om et udbud på en separator

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

Fordele ved separatoren

  1. Meget høj separations evne.
  2. Er produceret af rustfrit stål 1.4301.
  3. Roterende rør er drevet af elektromotoren.
  4. Sænket risiko for at rørene bliver slebet igennem af slibematerialet.
  5. Mulighed for at ændre rotationshastighed af magnetiske rør.

Hvilke materialer kan sorteres

  • Løse og dårligt gennemtrængelige blandinger
  • Materialer som har tendens til at danne bue
  • Slibematerialer
 

Konstruktion af rotation separator

Magneter er indsat i rustfri bøsning, derfor er de beskyttet mod skade og deres rensning er meget let, hurtigt og bekvemt. Magnetiske rør er sæt på en rotationsaksel, der er drevet af elektromotoren. Det er muligt at ændre rotationshastighed af magnetiske rør ifølge type og mængde af separeret materiale.

Roterende magnetiske rør

 

Magnetisk separator er besat med meget stærke neodym NdFeB magneter med magnetisk induktion 10.400 G (efter ønske kan vi anvende magneter med magnetisk induktion større end 14.000 G!). Diameter af magnetisk optrækkelig rør er 30 mm, tykkelse af rørets væg er ca. 0,7 mm. Anlægget er komplet produceret af rustfrit stål 1.4301.

Rensning af magnetisk separator

Det er meget nemt at fjerne de opsamlede metal urenheder. Fjern klemmer, tag de magnetiske rør ud af separatorens krop. Bagefter åbn døren og hold den i denne position ved hjælp af et sikringstap. Sæt opsamlingsbeholderen på de magnetiske rør. Som den sidste skridt tag rørene fra magnetiske kerner sammen med opsamlingsbeholderen. Opsamlede metaller falder ned i opsamlingsbeholderen og magnetisk separator er renset.