Magnetkoste for store flader og lufthavns overflader – magnetiske fejere

Magnetkost for store flader med bredde på 3000 mm

Magnetiske fejere for lufthavns overfladerMagnetkosten tjener til opfangning af metalurenheder (spåner, søm, børstehår fra metalbørster) fra lufthavns overflader. Kosten føjes nemt bagved vognen udstyret med kuglekobling. Ved at bruge magnetkosten mindskes betydeligt forekomsten af uønskede metalgenstande på lufthavns bane og på den måde øges lufthavnens sikkerhed. Magnetkosten er besat med meget stærke neodym magneter.

Fordele med magnetkosten

 • hurtig rengøring af fladen, begrænsning af defekter og skader
 • tidsbesparing, høj arbejdseffektivitet
 • enkel manipulering
 • nem rengøring – håndtag mekanisme
 • bredde af magnetflade på 3000 mm – efter ønske producerer vi også en anden bredde
 • rustfri udførelse
 • høj modstandsdygtighed

Rengøring af lufthavns overflade

 

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. Skriv og få et udbud til magnetkost

 

Magnetkost for store flader med bredde på 9000 mm

Magnetkost for store flader med bredde på 9000 mmMagnetkosten består af tre selvstændige vogne, der samles til en helhed. Hovedvognen har en vognstang, der kan højdejusteres fra 280 til 480 mm fra vejen og to vogne, der kan vedhænges og som har en fast vognstang. Frihøjde af alle vogne er 120 mm. Magnetkosten er højdejusterbar fra 40 til 120 mm over vejen og er udstyret med to plastic glidere (beskyttelse) mod kontakt med vejen. Vognene har højdejusterbare hjul for nem tilslutning og håndtering.

Forbindelse af vognene til et sæt

Magnetkosten for store flader – vogne ved siden af hinandenHovedvognen har udskydelige arme med udskydelseslængde på ca. 1200 mm. På armenes ender er kugler til tilslutning af sidevognene. Alt undtagen vognstangen kan justeres uden værktøj.

Magnetkosten for store flader – vognene bagved hinandenVognene kan forbindes ved siden af hinanden (den maksimale bredde er 9480 mm) eller når man kører eller ved en anden håndtering kan de forbindes bagved hinanden (bredde 3680 mm).

Vægten af hele sættet er ca. 790 kg. Vognene er udstyret med LED-lys og advarende mærkning (klistermærker).

Anvendelseseksempler

 • Landingsbaner, rullebaner og stande i lufthavnen
 • Store parkeringspladser
 • Bil- og motorcykelbaner
 • Rum i industriarealer
 • Logistikcentre

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. Skriv og få et udbud til magnetkost

Relaterede magnetkosten

Magnetkoste med ferritmagneter

Magnetkoste med ferritmagneter

Magnetkoste gør det muligt at fjerne uønskede metalgenstande fra gulve (spåner, søm, slibestøv) på værksteder, i fabrikshaller eller på parkeringspladser. Takket være den justerbare højde kan kosten også anvendes på en ikke afstivet overflade. Modeller med hjul bagi er velegnede til rengøring direkte ved en maskine eller en væg.

Magnetkoste med neodymmagneter

Magnetkoste med neodymmagneter

Magnetkoste muliggør opsamling af metalurenheder fra gulve (spåner, sømme, slibestøv) på værksteder, fabrikshaller og parkeringspladser. Takket være justerbar kørselshøjde kan magnetkosten også anvendes på et løst underlag. Model med neodymmagneter er kendetegnet ved en stor rengøringseffektivitet.

Magnetkoste bredde 1000 mm

Magnetkoste bredde 1000 mm

Magnetkost bredde 1000 mm gør sig især gældende under rengøring af større flader. Ved at anvende denne kost sparer du tid ellers anvendt på rengøring og man undgår at det støver når man fejer. Kosten er udstyret med et hjælpestativ, som gør håndtering under rengøring nemmere.

Magnetkoste til gaffeltrucks

Magnetkoste til gaffeltrucks

Magnetkoste til gaffeltrucks anbringes nemt på gaflen. De er primært beregnede til opsamling af uønskede metalgenstande på store områder. Kosten er både nem at betjene og rengøre.

Magnetkoste til bilens kuglekobling

Magnetkoste til bilens kuglekobling

Magnetkosten tjener til opsamling af magnetiske metalurenheder – effektivt sænker risiko for dækdefekter. Den føjes meget enkelt på bilens kuglekobling og metaller bliver opfanget automatisk under kørslen.

Magnetkoste for rengøringsvogne

Magnetkoste for rengøringsvogne

En magnetkost for rengøringsvogne anbringes nemt på for- eller bagsiden af rengøringsvognen. Den er beregnet til opfangning af metalurenheder på større flader. Kosten betjenes nemt og manipulering er enkel.