Clip magneter

Clip magneterClip magneter er meget stærke neodym NdFeB magneter dækket af et lag gummi, som beskytter magneter mod beskadigelse.

Anvendelsesmuligheder

Disse CLIP MAGNETER tjener for eksempel til spænding og fastgørelse af to uafhængige genstande, forhæng, håndtag. Endvidere gør clip magneter sig gældende for eksempel på værksteder og lagre, hvor man kan opstille sit eget spændesystem for værktøj, knive, målestokke. Clip magneter er tiltrukket til hinanden med styrke op til 17 N (ca. 1,7 kg).

Selvklæbende magnet

Clip magnetVil man anvende magneter til spænding, bestil en type med selvklæbende lag fra den ene side for en nem og kvalitets klæbning af magneten også på ikke helt jævne overflader.

Dimensioner

  • magnetens gennemsnit - 15 mm
  • magnetens højde - 5 mm
  • mål af gummidelen - 40 x 20 mm

On-line salg af magneter

I vores e-shop kan du vælge blandt mange varer

Køb clip magnet

Eksempler på anvendelse af magneter

Relaterede magneter

Neodymmagneter NdFeb

Neodymmagneter NdFeb

Neodymmagneter er på nuvæ- rende tidspunkt den kraftigste type blandt magneter. Disse magneter er meget kraftige selv i små størrelser.

Samarium-kobolt-magneter

Samarium-kobolt-magneter

Samarium-kobolt-magneter hører til blandt de kraftigste magneter. Deres store fordel er deres varmebestandighed. De kan klare op til 300 °C.

AlNiCo magneter

AlNiCo magneter

AlNiCo magnet hører til meget stærke magneter. Deres stærke side er en høj temperatur- bestandighed. Den kan endda være op til 525 °C.

Ferritmagneter

Ferritmagneter

Ferritmagneter er sorte mag- neter. På baggrund af frem- stillingsmetoden skelnes der mellem isotropiske magneter og anisotropiske magneter.

Kontormagneter

Kontormagneter

Kan anvendes ikke blot på et kontor, men også i skoler og i hjemmet. Vi sælger både farvede magneter og de ofte benyttede ferritmagneter.

Overtrukne magneter

Overtrukne magneter

Magneterne er overtrukket med et tyndt PVC lag, der fjerner de skarpe kanter og forhindrer, at magneten gør emnet snav- set eller beskadiger det.

Vandtætte gummierede neodymmagneter

Vandtætte gummierede neodymmagneter

Disse neodymmagneter er helt belagt med et lag gummi, hvad har følgende fordele: vandtæthed og beskyttelse mod rids.