Træmagneter

Træmagnet Smiley

Bjørn træmagneter

Det er en trækugle med diameter 25 mm med billede af "smiley" besat med meget stærk neodym NdFeB magnet med diameter 8 mm. Leveres i rødt, grønt, blåt og gult. Takket være styrken af neodym magnet holder den sikkert op til 7 stk. papir i A4 på den magnetiske opslagstavle.

De egner sig fx til fastholdelse af børnetegninger på køleskabet eller på den magnetiske opslagstavle, hvor de ikke virker så koldt som de klassiske magneter.

Træmagneter leveres enkeltvis eller pakket med 8 stk. (2 stk. af hver farve inklusiv magnetliste).

Træmagnet Dyr

Tyto magnety jsou velmi oblíbené mezi dětmi. Dodáváme je v různých tvarech (beruška, koník, kočka, ryba). Opět jsou osazeny velmi silným, neodymovým magnetem.

On-line salg af magneter

V našem e-shopu si vyberete z nabídky magnetů

Køb træmagneter

 

Relaterede magneter

Neodymmagneter NdFeb

Neodymmagneter NdFeb

Neodymmagneter er på nuvæ- rende tidspunkt den kraftigste type blandt magneter. Disse magneter er meget kraftige selv i små størrelser.

Samarium-kobolt-magneter

Samarium-kobolt-magneter

Samarium-kobolt-magneter hører til blandt de kraftigste magneter. Deres store fordel er deres varmebestandighed. De kan klare op til 300 °C.

AlNiCo magneter

AlNiCo magneter

AlNiCo magnet hører til meget stærke magneter. Deres stærke side er en høj temperatur- bestandighed. Den kan endda være op til 525 °C.

Ferritmagneter

Ferritmagneter

Ferritmagneter er sorte mag- neter. På baggrund af frem- stillingsmetoden skelnes der mellem isotropiske magneter og anisotropiske magneter.

Kontormagneter

Kontormagneter

Kan anvendes ikke blot på et kontor, men også i skoler og i hjemmet. Vi sælger både farvede magneter og de ofte benyttede ferritmagneter.

Overtrukne magneter

Overtrukne magneter

Magneterne er overtrukket med et tyndt PVC lag, der fjerner de skarpe kanter og forhindrer, at magneten gør emnet snav- set eller beskadiger det.

Clip magneter

Clip magneter

Disse magneter er meget kraftige gummiovertrukne NdFeB-neodymmagneter. Gummien beskytter magneterne mod skader.

Vandtætte gummierede neodymmagneter

Vandtætte gummierede neodymmagneter

Disse neodymmagneter er helt belagt med et lag gummi, hvad har følgende fordele: vandtæthed og beskyttelse mod rids.