Anvendelige magnetiske produkter

Artikler

Magnetisk pladeseparator med manuel rengøring

Magnetisk pladeseparator med manuel rengøring

Vi arbejder fortsat på fornyelse og forbedring af vores produkter. Nyt produceres pladeseparator, som takket være det enestående system for afmagnetisering rengøres nemmere og hurtigere fra opfangede metalurenheder, hvad leder til tidsopsparing og større arbejdseffektivitet.

Separatorens funktion og højde er magen til den ovenfor nævnte separator, derfor kan den udskiftes med den nye model uden at indstille den.  Den er også udstyret med...

Video: Magnetisk skilt - C-profil

Magnetisk skilt

Magnetisk skilt bruges mest i lagere til mærkning af reoler eller også til mærkning af dørkarme.

Magnetkosten til bilens kuglekobling

Magnetkosten til bilens kuglekobling

Magnetkosten tjener til opsamling af magnetiske metalurenheder – effektivt sænker risiko for dækdefekter. Den føjes meget enkelt på bilens kuglekobling og metaller bliver opfanget automatisk under kørslen. Fremragende anvendelse for vejarbejdere under vedligeholdelse og rengøring af vejene fra små metalgenstande.

Magnetfolie

Magnetfolie

Magnetfolien sælges i forske- llige farver og behandlinger. Magnetfoliens holdekraft afhænger af underlagets tykkelse. Magnetfolie kan klippes med almindelig saks eller skæres ud i ønskede former. Selvklæbende magnetfolie tjener ikke som magnettavle for opfangelse af magneter. Den har for lavt indhold af jern til denne anvendelse. 

Nyt sælges to varianter af skåret folie i A5, A4, A3-formatet.

Video: Separatorer til flydende materialer med separationsbeholder

Separationsbeholder

Magnetisk separator med automatisk rensning opfanger metalurenheder fra væsken.  I løbet af automatisk rengøringscyklus skylles disse urenheder med vandet eller valgfrit medium.  Skyllevæsken tømmes sammen med opfangede metaller i separationsbeholderen.

Video: Magnetisk lomme med farverig ramme

Magnetisk lomme med farverig ramme

Ved hjælp af magnetisk lomme kan fx en bestemmelse nemt og overskueligt placeres på det mest passende sted. Dokumentet lagt i denne lomme er flytbar og kan nemt udskiftes.

Ny rotation rør separator for løse blandinger

Optrækkelig rotation magnetisk separator i rørene

Vi har øget vores udbud af magnetiske separatorer for løse blandinger. Nyt har vi udviklet og produceret optrækkelig rotation magnetisk separator beregnet for separation af metalurenheder fra løse og dårligt gennemtrængelige blandinger transporteret i rørene.

Magnetisk separator med automatisk rengøring over for transportbåndet

Magnetisk separator med automatisk rengøring over for transportbåndet (MS F EKO)

Den tjener mest til frasortering af større metalliske magnet urenheder fra let gennemtrængelige blandinger transporteret på transportbåndet. Den bliver oftest placeret over for transportbåndet med vandret drejning om 90° eller over for bærecylinder. De frasorterede magnetiske urenheder er båret ved siden af ved hjælp af båndet, som drejes omkring magneten.

Magnetiske fejere for lufthavns overflader

Magnetkost for lufthavns overflader

Magnetkosten tjener til opfangning af metalurenheder (spåner, søm, børstehår fra metalbørster) fra lufthavns overflader. Kosten føjes nemt bagved vognen udstyret med kuglekobling. Ved at bruge magnetkosten mindskes betydeligt forekomsten af uønskede metalgenstande på lufthavns bane.

Magnetisk armbånd (magnet til hånden)

Magnetisk svedbånd for gør-det-selv-mænd og professionelle!

På håndleddet kan du holde f. eks.: skruer, møtrikker, bolte, sømme, bore, nøgler, små værktøj.

Nyheder i e-shop: Magnetriste (fingermagneter) med tag

Magnetriste (fingermagneter) med tag

Nyt i vores e-shop findes også udvalgte typer magnetseparatorer. Det er f. eks. fingermagneter (magnetriste) og fordelingstage. Tage sørger for en bedre fordeling af materialeflowet end risten alene og er billigere end anden rist for at danne et fuldgyldigt labyrint.

Magnetiske fastgørelsessæt

Magnetiske fastgørelsessæt

Nyt har vi tilføjet magnetisk fastgørelsessæt til vores sortiment. Disse magnetiske fastgørelsessæt indeholder meget stærk magnet og tilsvarende stål modstykke med et hul for en forsænket skrue.

Magnetlås

Magnetlås

Nyt har vi taget kategorien ”Magnetlukninger” med i vores brede vareudbud. I denne kategori findes ”Magnetisk taskelås” og ”Magnetisk smykkelås”.

Opfanger metalurenheder

Opfanger metalurenheder

Denne magnetiske separator består af en eller to magnetstænger og rustfri bærer, i hvilken er stængerne indlagt. Hele anlægget indlægges ind i tekstil posefilter. Vi har betydeligt forenklet fastgørelse af magnetstang i rustfri bærer, derfor er skruning ikke nødvendig.

Magnetiske rotationsseparatorer

Magnetiske rotationsseparatorer

Rotation magnetisk separator består af magnetiske optrækkelige rør, som er placeret i en skab konstruktion afsluttet med flanger. Komponenten med magnetiske rør er sæt på akslen drevet af elektromotoren (400 V).

Magnetmåtte

Magnetmåtte

Et normalt problem under produktionen af madvarer er, hvordan løses rensning af sko ved mellemgang mellem værkstedet og fødevareproduktionen. Skoene kan være forurenet med ferromagnetiske urenheder (spåner, savsmuld, støv) og der er fare for kontaminering af den rene bedrift med disse urenheder.

Flow cisterne separator af pulvermateriale

Flow magnetisk separator for cisternevogne

Vi har øget vores udbud med rustfri magnetisk separator for cisternevogne, som transporterer forskellige tørre pulvermateriale for fødevare-, kemi- eller råvareindustri. Separatoren gør sig gældende mest under aflæsning, hvor materialet er transporteret i rør ved hjælp af trykket luft.

Magnet i tragten af sprøjtestøbemaskine i plastik korpus

Magnet i tragten af sprøjtestøbemaskine

Magnet i tragten af sprøjtestøbemaskine i forbedret udførelse har vi udviklet ifølge jeres krav på den maksimale effektivitet af separering og arbejdssikkerhed. Magnet i tragten af sprøjtestøbemaskine i denne forbedrede udførelse er besat af meget stærke neodym magneter. Imellem deres hovedfordele hører først og fremmest placering af magneter i plastik korpus, som dækker hele diameter af sprøjtestøbemaskinens tragt. Dermed sikrer vi,...

Nyhed - superstærk magnetisk flow separator MF 50/1

Magnetisk flow separator MF 50/1

Forbedret magnetisk separator MF 50/1. Separatoren indeholder 3 magnetiske rør med diameter 30 mm med magnetisk induktion 13.500 G! Forskel op til 80 % mod konkurrencen!

Magnetisk plade over transportbånd

Magnetisk plade over transportbånd

Fordelen er en enkel montage som ikke kræver ændringer i båndets konstruktion og mulighed for at nærme separatoren tættest muligt på det transporterede materiale og på den måde at opnå udnytelse af magnetiske kraftlinjer.

Læs flere artikler

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Co pro vás můžeme udělat