Erklæring om tilgængelighed

Grundoplysninger

Denne hjemmeside opfylder samtlige vigtige krav til tilgængelighed efter metoderne i Blind Friendly Web, WCAG 1.0 og regler for opbygning af en tilgængelig webside, der fremgår af loven 365/2000 i Den Tjekkiske Lovsamling Om de offentlige informationssystemer), som blev aktualiseret ved loven 81/2006 i Den Tjekkiske Lovsamling. Den selvstændige metodemæssige vejledning (PDF, 231 kB) ligger i forlængelse af bekendtgørelsen 64/2008 i Den Tjekkiske Lovsamling om formen for offentliggørelse af oplysninger i forbindelse med udøvelse af offentlig forvaltning gennem hjemmesider over for personer med et handikap (Bekendtgørelse om tilgængelighed).

Hjemmesidens indhold

Hjemmesidens skrifttype er defineret ved hjælp af relative enheder og kan forstørres eller formindskes i hjemmesidens indstillinger. Hvis du ønsker at ændre skriftstørrelsen, klik på Vis og Skriftstørrelse.

Hjemmesidens indhold er ordnet hierarkisk. Oplysninger om, hvor på websiden du netop befinder dig, finder du ved hjælp af „brødkrummenavigationen“ (Du er her:).

En overskuelig sideoversigt over hjemmesidens struktur foreligger i form af et webkort.

Tastaturgenveje (accesskeys)

Hvis du læser denne webside uden avanceret formatering, kan du bruge følgende tastaturgenveje til at bevæge dig hurtigere på siden:

Anbefalede browsertilføjelser

På denne hjemmeside kan udvalgte oplysninger (dokumenter) forekomme i formaterne PDF, DOC, XLS eller PPT. Disse formater gør det muligt at bevare formateringer og typografier, som ikke er tilgængelige i XHTML-formatet.

  • Til visning af PDF-dokumenter kan du gratis downloade programmet Acrobat Reader.
  • Til visning af DOC, XLS a PPT-filer kan du gratis downloade et tilsvarende program.

Kontakt

I tilfælde af problemer med visning af indholdet eller hjemmesidens funktionalitet kontakt venligst webmasteren.