Certifikater

ISO 9001:2008 certifikatet

ISO 9001:2008 certifikatetVi er af den opfattelse, at kun produkter, der fremstilles kvalitetsbevidst af førsteklasses materialer kan få succes i dagens verden. Derfor erhvervede vi os ISO 9001 certifikatet den 10. august 2006. Således kan vi garantere, at vores produkter opfylder de strengeste kvalitetskrav og at de fremstilles på en ren arbejdsplads af kvalificerede medarbejder efter éns dokumentation.

 

Certifikat udstedt af Det Maskintekniske Prøvningsinstitut i BrnoCertifikat udstedt af Det Maskintekniske Prøvningsinstitut i Brno

Vores løftemagneter testes af Det Maskintekniske Prøvningsinstitut i Brno. Hver løftemagnet testes individuelt før salget og leveres altid sammen et certifikat med angivet løfteevne. Alle løftemagneter lever op til kravene i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2006/42/EF.

Prøvningsprotokol

Prøvningsprotokol

Sammen med alle magnetiske separatorer leveres en prøvningsprotokol, der bekræfter, at separatoren er blevet testet for magnetisk induktion og vedhæftningsevne med det angivne resultat. Den magnetiske induktion testes ved hjælp af et magnetometer, og vedhæftningsprøven udføres på testanlægget TZM2 efter beskrivelsen i protokollen.