Produkter

MENU

Magneter

Neodymmagneter NdFeb

Neodymmagneter er på nuvæ- rende tidspunkt den kraftigste type blandt magneter. Disse magneter er meget kraftige selv i små størrelser.

Samarium-kobolt-magneter

Samarium-kobolt-magneter hører til blandt de kraftigste magneter. Deres store fordel er deres varmebestandighed. De kan klare op til 300 °C.

AlNiCo magneter

AlNiCo magnet hører til meget stærke magneter. Deres stærke side er en høj temperatur- bestandighed. Den kan endda være op til 525 °C.

Ferritmagneter

Ferritmagneter er sorte mag- neter. På baggrund af frem- stillingsmetoden skelnes der mellem isotropiske magneter og anisotropiske magneter.

Kontormagneter

Kan anvendes ikke blot på et kontor, men også i skoler og i hjemmet. Vi sælger både farvede magneter og de ofte benyttede ferritmagneter.

Overtrukne magneter

Magneterne er overtrukket med et tyndt PVC lag, der fjerner de skarpe kanter og forhindrer, at magneten gør emnet snav- set eller beskadiger det.

Træmagneter

Egner sig til at fastgøre børnetegningerpå køleskabet eller en magnettavle, hvor de fremstår varmere end de klassiske magneter

Clip magneter

Disse magneter er meget kraftige gummiovertrukne NdFeB-neodymmagneter. Gummien beskytter magneterne mod skader.

Vandtætte gummierede neodymmagneter

Disse neodymmagneter er helt belagt med et lag gummi, hvad har følgende fordele: vandtæthed og beskyttelse mod rids.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram